Hazenberg Archeologie is uitgever van drie publicatiereeksen. Voor lezers van elk niveau van interesse in archeologie hebben wij iets moois in huis!

De reeks Stap in het Verleden is een serie toegankelijke publieksboekjes over de archeologie en geschiedenis van een bepaalde plek in een bepaalde periode. Bijvoorbeeld: Wijchen in de middeleeuwen. De boekjes worden gekenmerkt door hun verhalende karakter, hun handzame formaat en de vele foto's en illustraties.

De reeks Romeinen in... is een serie publieksboeken voor de lezer die alles wil weten over het Romeinse verleden van zijn stad. Bijvoorbeeld: Romeinen in Woerden. In deze rijk geïllustreerde boeken neemt een archeoloog u bij de hand op een ontdekkingsreis langs schitterende vondsten, verhalen en reconstructietekeningen.

De Hazenberg Archeologische Serie is een serie wetenschappelijke publicaties van- en voor archeologen. Het publiceren van archeologisch onderzoek kun je op verschillende manieren doen, maar een HAS is per definitie een luxe en complete uitgave, in kleur. Bijvoorbeeld: Een merovingisch grafveld in Wijchen. De beste specialisten van Nederland werken mee aan onze publicaties.

Volg de Romeinse Kust!

© 2010 - 2022 Hazenberg Archeologie publicaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel